Четвер, 2024-03-28, 6:12 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2014 » Лютий » 21


З нагоди відзначення Дня рідної мови в Цвітоському НВО пройшли різноманітні заходи: мовні години, родинні свята: „Без рідної мови, без пісні, без мами збідніє, збідніє земля назавжди”, бесіди, години спілкування „О, рідна Мовонько, о мово! В тобі від Бога кожне слово”. Яскраво була проведена загальношкільна виховна година «Мова – душа народу» класоводом 4 класу Пуховою О.М. Четвертокласники розповідали вірші про чудову, мелодійну, багату українську мову, пригадали прислів’я і приказки, які відображають споконвічну спостережливість і мудрість українського народу. У виконанні Акіма Ільчука прозвучали пісні: «Моя Батьківщина», «Музика слова». Софія Августінович виконала пісню «Я-українка». Учні презентували танець з рушниками. На виховній годині були присутні батьки, вихованці НВО та педагоги.
Переглядів: 550 | Додав: Avramchyk | Дата: 2014-02-21 | Коментарі (0)


Вихованці Цвітоського НВО приходять у гості до військових не вперше: концерти, зустрічі, екскурсії. І ось знову концерт, який відбувся у військовій частині А 1358. На святкуванні були присутні: головне командування частини, начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської районної державної адміністрації Жанна Зубова, завметодкабінетом Алла Поліщук, родини військовослужбовців, діти та робітники військової частини.
Учні розповіли про становлення української армії від козацького війська до війська Збройних сил України. Нелегка солдатська доля. Мужньо боролися і гинули сини України за довгі роки боротьби за незалежність: Велика Вітчизняна війна, Афганістан, Чорнобиль.
Прозвучали пісні: «Калинова балада», «Розкажу про Україну», «Лелеки», у виконанні Ольги Демчук, «Молитва» та «Мій рідний край» - виконавець ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: Avramchyk | Дата: 2014-02-21 | Коментарі (0)


Саме під такою назвою пройшов виховний захід у Цвітоському НВО в рамках відзначення 200 – річчя від дня народження великого поета. Підготувала свято вчитель початкових класів Валентина Іванівна Рижук. Присутні на заході вчителі, батьки , учні початкових класів із задоволенням вслухалися в кожне слово Кобзаря, яке читали третьокласники. Гарно, проникливо звучали рядки поезій у виконанні Віталія Власюка і Анни Козійчук, Артема Мельника та Назарія Стефанишина, Ангеліни Черняк та Дарини Шурхно. Цікаво про Тараса розповідали Діана Марсакова та Тарас Пальчевський, Іван Рябчук, Анастасія Піменова та Ярослав Прилепа. Святково зодягнені, урочисті та талановиті, третьокласники чудово співали, а ще пристрасніше танцювали. Вони від душі, від маленьких сердець співали славу Кобзарю, чий « Кобзарик» тримали у руках, немов мамину ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: Avramchyk | Дата: 2014-02-21 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz