Четвер, 2024-03-28, 7:51 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
astaskovaivanna
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2014 » Лютий » 21 » Виступ у військовій частині
3:28 PM
Виступ у військовій частині


Вихованці Цвітоського НВО приходять у гості до військових не вперше: концерти, зустрічі, екскурсії. І ось знову концерт, який відбувся у військовій частині А 1358. На святкуванні були присутні: головне командування частини, начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської районної державної адміністрації Жанна Зубова, завметодкабінетом Алла Поліщук, родини військовослужбовців, діти та робітники військової частини.
Учні розповіли про становлення української армії від козацького війська до війська Збройних сил України. Нелегка солдатська доля. Мужньо боролися і гинули сини України за довгі роки боротьби за незалежність: Велика Вітчизняна війна, Афганістан, Чорнобиль.
Прозвучали пісні: «Калинова балада», «Розкажу про Україну», «Лелеки», у виконанні Ольги Демчук, «Молитва» та «Мій рідний край» - виконавець Ангеліна Сімонян, «Тёмная ночь» (керівник вокального гуртка Цвітоського НВО Нікітюк С.А. та Ольга Демчук), «Чёрный тюльпан» (Нікітюк С.А.), «По селу ідуть козаки» (Ольга Боровська та Карина Стрілець), «В українську армію служити» (Ольга Боровська, Карина Стрілець, Акім Ільчук та Владислав Царук). Ніжно, проникливо прочитали вірш про матір солдата Іванна Шевчук та Яна Константінова. Трішки розсмішили присутніх «нові російські бабки» Денис Федорчук та Артем Тимчук. Сценку «Осінній призив» показали Олександр Федорчук, Максим Тракалюк, Олександр Тимчук, Богдан Нечипорук, Максим Машук. Танець «Лелеки» у вокальному супроводі виконали Діана Демчук та Діана Роїк. На завершення ведучі Марина Гнатюк та Владислав Іванов привітали всіх присутніх з Днем захисника Вітчизни, а заступник командира частини по роботі з особовим складом В.Д. Міщук подякував учням за проведений концерт та подарував солодкі гостинці.
Переглядів: 527 | Додав: Avramchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz