Понеділок, 2024-05-20, 11:55 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Головна » Архів матеріалів

День працівників освіти був започаткований ще в СРСР у 1965 році. В сучасній Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 року № 513/94. Відзначається у першу неділю жовтня. Крім України, цього дня святкують вчителі у Білорусі, Казахстані, Киргизстані, Латвії, Молдові.
Гарно пройшлов це й день і в Цвітоському НВО . Вся шкільна родина зібралася в приміщенні, де для присутніх відбувся святковий концерт. За традицією його провели учні 11 класу. Свято подарувало усім багато приємних хвилин та позитивних вражень і запам'талося і учням, і вчителям.
Міністерство культури.
Переглядів: 506 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)

З 16.09. по 20.09. 2013р. в НВО відбувся Тиждень партизанської слави. Під час тижня проведено урочисту лінійку, уроки пам’яті «Вклонімося і мертвим, і живим», «Вони теж були дітьми», годин спілкування «Ми твої захисники, Україно!», «Партизанський рух і підпільна боротьба на Славутчині у роки Великої Вітчизняної війни»,
«Партизани другої світової», «Бійці невидимого фронту», «В легендах, піснях і сказаннях» , «Помста грізна, помста люта палила груди як пожар», бесіди з учнями початкової школи «Хто такі партизани?», виховні години із запрошенням ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Для учнів початкової ланки організовано конкурс малюнку «Біля вічного вогню» та експрес-виставку-ілюстрацію «Партизанськими стежками рідного краю».
В шкільній бібліотеці пройшла тематична книжкова вставка "Юні борці - партизани-гер ... Читати далі »
Переглядів: 490 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)

Нещодавно в нашій школі відбулося свято квітів «Україні моїй милій». Усі класи показали та захистили свої композиції. Одні учні співали, інші розповідали вірші. А учні 8 класу (класний керівник Міхальська Олена Миколаївна) захистили свою композицію віршем, який написала Шурхно Яна: <br /> Україна – це мій край, <br /> Ці ліси, й зелений гай. <br /> І ці ріки ріки синьоокі, їхні береги високі. <br /> Ці джерел і поля, <br /> Все це є моя земля. <br /> Моя рідна і єдина, <br /> Це усе моя Вкраїна. <br /> Усі композиції були гарними по-своєму, але найкращими були композиції учнів 2-го класу (класовод Василькова Т.Б.), 3-го класу (класовод Рижук В.І.), 9-го класу (класний керівник Бойчун О.П.). <br /> Але конкурс є конкурс – переможець має бути один. Судді, яких обрали цього разу, вирішили, що найкраща ко ... Читати далі »
Переглядів: 594 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)


Щороку в перший тиждень вересня проводиться Олімпійський тиждень.
Проведено години спілкування, присвячені Дню фізичної культури та спорту “Здоровим будь!” (1-4 класи) та “Спорт-грація, сила, здоров’я” (5-11 класи).
Учні змагались в різних видах спорту. Прийняли активну участь учні у проведенні диспутів, вікторин.
Під час проведення тижня в НВО завітав заступник голови райдержадміністрації Колодніцький Василь Іванович. Він був на ранковій зарядці, спортивних змаганнях та на уроці в другому класі, де спостерігав, як працюють діти, як вони виконують фізкультхвилинку. Класовод другого класу Василькова Тамара Борисівна на своїх уроках використовує ІКТ і її діти виконують різні види роботи під відео супровід.
Олімпійський тиждень закінчився урочистою лінійкою.

Міністерство здоров'я та ... Читати далі »
Переглядів: 531 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)


Другого вересня у НВО відбувся Всеукраїнський телевізійний Шевченківський урок, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
Переглядів: 689 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-09-02


Ось і збігли літні канікули, і перший дзвоник знову закликав учнів до школи. День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступили поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть. А випускники востаннє пережили зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-09-02


Шановні педагоги, дорогі учні, батьки!

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-09-01 | Коментарі (0)


Найулюбленіша пора року в житті дітлахів – це літо. Ця пора асоціюється з канікулами, відпочинком і, звісно, з оздоровленням. Вихованці Цвітоського НВО залюбки відвідують дитячий пришкільний табір оздоровлення та відпочинку «Еврика». Робота в таборі проводилася згідно складених планів, які охоплюють різні аспекти виховної роботи, враховують різновіковий учнівський склад табору.
День починається з ранкової зарядки, після чого діти шикуються на лінійку, де отримують завдання на день. Після смачного сніданку проводяться бесіди з охорони безпеки життя та здоров’я дітей «Правила поведінки та спілкування в таборі відпочинку та оздоровлення з денним перебуванням «Еврика», «Правила особистої гігієни, «Хвороби брудних рук», «Обережно! Кліщі», «Обережно!Отруйні гриби та ягоди», «Правила безпечної поведінки під час екскурсі ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-06-13 | Коментарі (0)

Останній дзвоник скоро пролунає І діти, як ті птахи восени, Порозлітаються у вирії в житті. І хіба знає хтось, що їх чекає? Що буде після парти, що спітка?... Дзвінок останній пролунає скоро, Хвилин нудних уроків вже кінець, Але насправді кожен учень знає, Що їх чекатиме лише добра вінець. Бо мріють, бо чекають, не діждуться, Коли вже вийдуть із під крил батьків. Батьків і вчителів, що відгукнуться, Не раз в перетині оцих рядків, життів. Останній дзвоник, добре його чути, Але у скронях сум чомусь у всіх, Бо шкільні роки учням не забути, Бо не забув ніхто шкільних ще днів. Школа гукатиме і кликатиме діток, Котрі колись ішли у перших клас, А зараз вже дівчата й хлопці в квітах, Проводять школу й свій останній вальс. Вальс що звучить у коридорах рідних, А далі вже подібне і не те, Бо школа кожному давно вже стала рідна, Дзвінок ... Читати далі »
Переглядів: 577 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-06-13 | Коментарі (0)

Нещодавно учні 10-11 класів нашого НВО відвідали пересувну фотовиставку «Очима німецьких солдатів», яка презентована у читальному залі районної бібліотеки. З цікавістю школярі слухали розповідь Пиріжок Ірини В’ячеславівни – бібліотекаря відділу обслуговування. Увагу відвідувачів привертають стенди «Славутський табір смерті», «Становище освіти», «Просвітянські товариства», «Новий порядок», «Становище релігії», «Партизанський рух». Діти дякують організаторам, екскурсоводу за справжню історію нашого краю, за можливість дізнатись про невідомі сторінки з історії нашого Поділля.
Переглядів: 625 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-03-15 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 78 79 »

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz