П`ятниця, 2024-04-26, 12:08 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2013 » Червень » 13 » Пришкільний табір "Еврика"
1:57 PM
Пришкільний табір "Еврика"


Найулюбленіша пора року в житті дітлахів – це літо. Ця пора асоціюється з канікулами, відпочинком і, звісно, з оздоровленням. Вихованці Цвітоського НВО залюбки відвідують дитячий пришкільний табір оздоровлення та відпочинку «Еврика». Робота в таборі проводилася згідно складених планів, які охоплюють різні аспекти виховної роботи, враховують різновіковий учнівський склад табору.
День починається з ранкової зарядки, після чого діти шикуються на лінійку, де отримують завдання на день. Після смачного сніданку проводяться бесіди з охорони безпеки життя та здоров’я дітей «Правила поведінки та спілкування в таборі відпочинку та оздоровлення з денним перебуванням «Еврика», «Правила особистої гігієни, «Хвороби брудних рук», «Обережно! Кліщі», «Обережно!Отруйні гриби та ягоди», «Правила безпечної поведінки під час екскурсій», «Сонце наш друг та ворог», «На відпочинку у лісі».
Для збереження і зміцнення здоров'я величезне значення має активний відпочинок і, перш за все, на повітрі, що підвищує розумову працездатність і знижує захворюваність органів дихання. Діти залюбки ходять в походи, на екскурсію в ліс, на луки.
До Дня захисту дітей у таборі для вихованців проводились такі форми роботи: конкурс малюнків на асфальті «Моїй Україні», свято української народної казки, конкурс на кращий віночок українських народних пісень, бесіди про символіку українського вінка, талант – шоу « Ми – твої діти, ми – твої квіти, ми, Україно, – надія твоя !».
Для дітей організовано: бесіди про державну символіку та Гімн України, «Рідна мова - пісня солов'їна» - конкурс юних мовознавців, знавців обрядів, звичаїв, спортивно-розважальну програму «Ми – козаки», турнір-вікторину, пов'язану з козацтвом, з побутом українського народу.
Успішно організовано виставки – конкурси виробів з природного матеріалу «Очима дітей», збір лікарських рослин «Природа лікує», прибирання території навколо табору під назвою «За чисте довкілля». Організовано трудові десанти по впорядкуванню пам`ятників загиблим, криничок, джерел, комашників.
З великим бажанням діти відвідують шкільний «кінозал», в якому дивляться улюблені кінофільмифільми та мультфільми.
Вихователі табору намагаються зробити все, щоб діти були здоровими, життєрадісними, веселими та щасливими, а дні, проведені в пришкільному таборі, запам’ятались на весь навчальний рік.
Переглядів: 837 | Додав: Avramchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz