Четвер, 2024-05-09, 1:55 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2023 » Лютий » 16

15 лютого – це день пам'яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн. З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з нашої пам'яті приклади мужності і вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму. З метою вшанування пам'яті відважних воїнів у ліцеї проведено ряд заходів: лідери учнівського самоврядування організували фотобутафорію в шкільному коридорі, у шкільній медіатеці Людмила Тоніцька - книжкову виставку присвячену нашому співвітчизнику Петру Комнацькому. Під час бесіди "Афганістан - мій біль" ( 2 клас, класний керівник Яна Олегі ... Читати далі »

Переглядів: 98 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

У всьому світі його відзначають як день любові та обмінюються валентинками - вітальними листівками у формі сердечок! В переддень свята здобувачі освіти нашого ліцею виготовили та передали валентинки зі словами подяки воїнам, які знаходяться на реабілітації в лікувальному закладі м.Житомир. НАЙКРАЩІ ЗАХИСНИКИ, ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ЗАХИСТ! ЛЮБИМО! ВІРИМО! ЧЕКАЄМО! ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!

Переглядів: 87 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

У темні часи, коли лихо намагається охопити весь світ, важливо зберігати всередині себе світлі почуття. Одним із найпотужніших недарма вважають кохання, якому присвячують поезію і прозу, а також святковий день — День святого Валентина, який щорічно відзначають 14 лютого. Цікава інтелектуальна, і водночас розважальна гра "«Яка ти козачка»? «Який ти козак»?" пройшла для учнів 9 класу під керівництвом заступника директора з виховної роботи Аліси Ігорівни Бондарук, педагога-огранізатора Вікторії Леонідівни Литвин та класного керівника Тетяни Борисівни Костюк. Під час гри-конкурсу учасники продемонструвати свої патріотичні знання та любов до України. Дуель команд дівчат і хлопців складався з різних конкурсів: «Відгадай мелодію по фото», «Сам собі режисер», «Відгадай страву», « ... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

Радісна звістка надійшла у наш ліцей. Учень 9 класу Богдан ЛИТВИН у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням “Об’єднаймося ж, брати мої!” на обласному рівні здобув ІІІ місце у номінації «Література». Вітаємо Богдана та зичимо йому успіхів у навчанні. Вітаємо вчителя української мови та літератури Кусок Тамару Миколаївну з черговою перемогою. На обласний етап конкурсу вони представили роботу "Нескорений захисник", яка була написана про нашого героя , жителя Цвітохи Івана САВЧУКА, який поліг на полі бою. Вітаємо учня та вчительку з перемогою та зичимо нових звершень! ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

Закінчилися дитячі зимові канікули і працівники Національного парку «Мале Полісся» змогли нагородити обдарованих і талановитих учасників конкурсу «Новорічна фантазія». Від нашого закладу участь в конкурсі взяла учениця 9 класу Анна Костюк. Її іграшка була неповторною, креативною, вирізнялася оригінальністю задуму та індивідуальністю. За активність та прояв екологічної свідомості робота нагороджена Подякою директора НПП «Мале Полісся». Вітаємо!!!Бажаємо творчого натхнення та перемог!!!

Переглядів: 68 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

Тиждень з 6 по 10 лютого у ліцеї був присвячений безпечному користуванню інтернетом та медіаграмотності. У часи стрімкого розвитку інноваційних технологій та під час гібридної війни інформаційна гігієна - одна з найважливіших складових. Тому, задля більшої проінформованості школярів було проведено ряд заходів, під час яких діти могли ознайомитись з правилами безпечного використання інтернету. Вчителі інформатики Валентина Миколаївна Аврамчук та Сергій Васильович Колодніцький провели інформаційні бесіди "Безпечний інтернет для дітей: та інтерактивні ігри "Безпечний інтернет". Вихованці 1 класу (класний керівник Пухова Оксана Мико ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

Робити хорошу справу - це завжди приємно, а робити справу, яка наближує ПЕРЕМОГУ, - це по-особливому щемно і зворушливо!


Українські військові, які отримали поранення під час виконання бойових завдань, потребують особливого догляду та тривалої реабілітації. Вони виснажені, але промінчик добра зігріває їм серце, це сприяє швидшому одужанню. Вони хочуть знати, що їх пам'ятають, що вони не одні, що разом ми сила.
Колектив Цвітоського ліцею вкотре допоміг військовим, відправивши у шпиталь м. Хмельницького продукти харчування на суму 5200 гривень.
Разом до перемоги!
Слава Україні!
Слава ЗСУ!
Переглядів: 69 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

1 лютого проводиться Всесвітній день читання вголос. Це день, присвячений силі грамотності та тієї радості, яка виникає, коли ми розповідаємо вголос історії в сім'ї, класі і суспільстві. Свято започатковане некомерційною організацією LitWorld і спонсорується Scholastic. Ці лютневі заходи у першій декаді місяця мають традиційний щорічний характер. "Читання вголос розвиває швидкість мовлення. Це розширює словниковий запас. Гарне читання вголос потребує часу. Це не те, що можна квапити або втискати. Необхідно обговорювати, ділитися почуттями і робити прогнози. Процес покращує розуміння й активне слухання. Читання вголос знижує стрес і робить нас щасливими. Читання дитині вголос також має безліч переваг. Воно допомагає їм розвивати навички мислення, зміцнює навички слухання і підвищує грамотність."

Переглядів: 69 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

29 січня Україна вшановує пам'ять Героїв битви під Крутами. Бій під Крутами – це, без сумніву, одна з трагічних сторінок національної історії. У той же час, це подія, яка чітко доводить розуміння українцями своєї самоідентичності, готовності боротися, відстоювати, захищати свою державність та самобутність від зовнішнього ворога, жертвувати найдорожчим – життям, заради кращого майбутнього. Пам'ятаймо про стійкість та мужність молодих хлопців, які так само, як сьогоднішні захисники України, слугують гідним прикладом нашим майбутнім поколінням. Слава Україні! Героям слава!

Переглядів: 62 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

Сьогодні знаменний день у нашій історії. День, який в пам’яті місцевих жителів викарбуваний золотими літерами…Саме сьогодні - 28 січня 1944 року, в часи Другої світової війни, рівно 79 років тому,Цвітоху, Кам’янку, Ташки було визволенне від німецько – фашистських загарбників.Радість і сльози, біль і надія - все переплелося у одному слові ВИЗВОЛЕННЯ. Час спливає. Іде зміна поколінь, як і потрібно у житті. Тому особливо важливо, щоб юні знали і пам’ятали про тих, хто не шкодуючи сил, здоров’я і життя воював з фашистами.

Переглядів: 67 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

18.01.2023 р. в нашому навчальному закладі відбулося засідання методичного об'єднання класних керівників. Засідання пройшло у формі тренінгу, в невимушеній дружній атмосфері. Темою стало актуальне питання сьогодення: «Проєктування виховного середовища класу в контексті «Нова українська школа» Голова методичного об'єднання Тетяна Борисівна Костюк розкрила питання«Проєктування виховної діяльності». Вчителі ділилися своїм педагогічним досвідом, моделювали ситуації, висловлювали думки щодо покращення проєктувальної організації виховної діяльності класного колективу та надавали слушні поради один одному. Засту ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

11 січня 2023 року учні нашого ліцею брали участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт МАН, який організував Будинок дитячої та юнацької творчості Улашанівської сільської ради на базі Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського. Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку. Журі вкотре відмітили високий рівень виконання та презентації робіт учасниками Конкурсу. За результатами Всеукраїнського ... Читати далі »

Переглядів: 71 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

22 січня українці святкують День Соборності України. Цього дня 1919 року було підписано акт Злуки, що став справжнім втіленням мрії про незалежність, яку народ носив століттями. З нагоди Дня Соборності України та виховання у здобувачів освіти почуття патріотизму і гордості за свою державу у ліцеї був організований онлайн флешмоб до 104 - ї річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Зараз соборність всіх наших земель перетворилася на справжню національну ідею. Протягом останнього року сотні тисяч воїнів, десятки тисяч волонтерів, мільйони громадян піднялись на захист єдності і територіальної цілісності України, віддаючи найцінніше, що в них є – власні життя. Ще ніколи День Соборності не був таким великим, вистражданим і заслуженим святом як сьогодні. З соборністю в дум ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

                                                         Вічна пам'ять всім, хто віддав своє життя за Україну!

Пам'ятаємо... “Кіборги” вистояли, не вистояв бетон”, – фраза, яка увійшла в історію разом із подвигом українських бійців. 16 січня українські захисники Донецького аеропорту самі того не розуміючи, написали своєю кров'ю найгероїчнішу сторінку сучасної української історії. Оборона аеропорту вже увійшла в історію України. «Кіборги» – так стали називати цих мужніх воїнів, за те, що вони намагалися вистояти в зовсім нелюдських умовах. Вони стали символом мужності та відданості ідеалам вільної та незалежної України. Не витримував бетон, плавився ... Читати далі »

Переглядів: 61 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)

Хай береже нас усіх Господь! Сьогодні, у Всесвітній день Дякую, ми дякуємо українським захисникам та захисницям, які уже одинадцятий місяць боронять свободу та незалежність нашої держави. Кожен з них для нас є і буде справжнім Героєм. Педагогічний та учнівський колективи постійно підтримують наших воїнів-захисників. Ми не стоїмо осторонь і плідно працюємо заради Перемоги, Миру і Свободи нашої України. В переддень Новорічних свят директор ліцею Тимчук Л.О. оголосила про збір коштів на закупівлю машини нашим захисникам. Колектив одноголосно вирішив допомогти. За короткий термін було зібрано 27400 гривень. Також учні та колектив Цвітоського ліцею згуртувалися над виготовленням окопних свічок. Усі долучалися до збирання використаних бляшанок, паперових ящиків, картону. За кошти трудового колективу був закуплений віск та парафін, також з парафіном нам допо ... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: Avramchyk | Дата: 2023-02-16 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz