П`ятниця, 2024-03-29, 12:15 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2016 » Червень » 02


Своєрідні «жнива» розпочалися у нашому навчально – виховному об’єднанні. Іде державна підсумкова атестація.
18 учнів 9 класу писали диктант з української мови «Лісова пісня». Перевірялися знання з правопису власних назв, апострофа, подвоєння приголосних букв, написання не з різними частинами мови.
Випускники показали свої вміння з синтаксису: розставляли розділові знаки між однорідними членами речення, у складних реченнях, при відокремленні.
Грамотно написали диктант Дарина Ліщук, Оля Демчук, Яна Березовська.
Вітаємо з славним початком. Бажаємо подальших успіхів при здачі ДПА.
Переглядів: 454 | Додав: Avramchyk | Дата: 2016-06-02 | Коментарі (0)

27 травня для всіх школярів України пролунав останній дзвоник. Попрощалися на літо з навчальним закладом і учні нашого навчально-виховного об’єднання. Діти показали гарні успіхи у навчанні на всіх рівнях - від районного до всеукраїнського, про що свідчили грамоти та подяки. Відзначились і вчителі Тимчук Л.О., Сива А.І, Бойчун О.П., Кусок Т.М., які отримали дипломи та грамоти обласного рівня.
Святкова лінійка відбулась на новенькій тротуарній плитці, за що ми вдячні депутату обласної ради Миклушу Олександру Петровичу.

Учні, вчителі, батьки, односельці заполонили сьогодні шкільні подвір’я, аби привітати із початком канікул молодше покоління школярів та побажати їм веселих канікул.
Переглядів: 419 | Додав: Avramchyk | Дата: 2016-06-02 | Коментарі (0)

Перший клас, перша написана літера, перше прочитане слово, перша вчителька - усе це залишається в пам'яті кожної людини назавжди. 26 травня в четвертому класі відбулася радісна й водночас сумна подія – Свято прощання з початковою школою, з першою вчителькою Васильковою Тамарою Борисівною, яка навчила дітей читати, писати, рахувати, а головне, дружити.
18 чудових, талановитих, завзятих учнів вже 1 вересня стануть учнями середньої школи.
Усі учні класу були нагороджені дипломами випускника початкової школи, а найактивніші учні - грамотами. Діти подякували батькам за добросовісну допомогу, щиру підтримку, неабияку силу волі, за відчайдушне терпіння, наснагу, за витрачене здоров’я.
Ми сердечно вітаємо наших маленьких випускників та їхніх батьків із завершенням цього важливого етапу в житті. Бажаємо їм пода ... Читати далі »
Переглядів: 418 | Додав: Avramchyk | Дата: 2016-06-02 | Коментарі (0)

Ось і відбулося 26 травня свято прощання з дитсадком в старшій групі «Казка». А ще зовсім недавно діти прийшли туди маленькими, навіть не розуміючи, куди їх привели батьки. Але зусиллями вихователів Вакульчук С.П., Беспалько Г.А., їхній постійній увазі і турботі діти швидко звикли один до одного, здружилися.
Радісне і хвилююче прощання з дитячим садком зворушило дітей та всіх присутніх, адже дошкільнят проводжали до школи. Вдало підібрані вірші, пісні і танці викликали у присутніх то сльози, то радість.
Хвилюються батьки, хвилюються діти, адже сьогодні вони ще дошкільнята, та вже скоро для наших випускників продзвенить перший шкільний дзвінок, на який їх поведе перша вчителька Василькова Тамара Борисівна.
Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо терпіння, міцних нервів і мудрості!
Переглядів: 390 | Додав: Avramchyk | Дата: 2016-06-02 | Коментарі (0)

 

 

25 травня 2016 року в учнів першого класу відбулося свято Букваря, на якому діти попрощалися зі своїм першим підручником – Букварем. З яким же нетерпінням першачки чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! А як же інакше, адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували, чого вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Кожна дитина з радістю та гордістю говорила про значення рідної мови в житті людини, про любов до неньки України! Подякували першокласники не лише Бук ... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: Avramchyk | Дата: 2016-06-02 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz