П`ятниця, 2024-04-26, 1:27 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2013 » Грудень » 11

В рамках акції «16 днів проти насильства» в Цвітоському НВО проведено виховний захід «Світ без насильства». Вихованці та учні НВО мали змогу ще раз пригадати, що люди різних національностей, різних можливостей, різних віросповідань і різного кольору шкіри мають рівні права.
Права людини починаються з прав дитини. Це підтверджено в Конвенції про права дитини. Цей документ створений для того, щоб захистити дітей і надати якнайкращі умови для розвитку та реалізації їх прав. В Конвенції підкреслюється, що дитина має право на свою думку і на те, щоб при вирішенні будь-яких питань, які її стосуються, якнайкраще враховувались інтереси дитини.
На заході прозвучали вірші про права дитини, про те, як діти бачать світ без насильства. Були виставлені кращі малюнки учнів НВО. Прозвучали пісні: «Неповторність» у виконанні Бубуш ... Читати далі »
Переглядів: 694 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-12-11 | Коментарі (0)

У святково при-крашеній залі Цвітоського НВО 15 листопада пролунало свято – посвята в читачі. Найменші школярі, які навчилися вже читати, записалися до шкільної бібліотеки. Учні декламували вірші про книгу, співали пісень, відгадували загадки, брали участь у вікторинах. Свято проходило під гаслом: «Країна казкова – країна книжкова»
Ведучі – учні 3 класу Д. Шурхно та Н. Стефанишин. На свято завітали казкові герої Барвінок – Т. Пальчевський та Ромашка А. Ко-зійчук, вони загадували майбутнім читачам загадки, уривки з казок, а ті чітко і вірно відповідали. Учні 3 класу А. Мельник і Д. Морсакова та учні 4 класу А. Ільчук і С. Августинович розповіли учням повчальні вірші про книгу. Сценка «Хвора книга» між Хлопчиком (С. Ка-ганюк) та Книгою (А. Черняк) мала повчальний характер. Наприкінці свята майбутні читачі дали обіцянку гар ... Читати далі »
Переглядів: 511 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-12-11 | Коментарі (0)

День, коли дитина йде до школи обов’язково настає для кожної людини, але буває один-єдиний раз у житті. Може, тому він такий хвилюючий. Переживають усі. І, звичайно, хвилюються першачки. Адже від сьогодні починається для них нове життя – шкільне. Захоплюючий та змістовний захід «Посвята в першокласники» провела класовод Дядюк Алла Іванівна. Цікава розмова, теплота і щирість залишиться в серцях учнів назавжди. Ми впевнені, що першокласники будуть гідним звання школяра. Щасливої дороги до світу знань, дорогі першокласники!
Переглядів: 568 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-12-11 | Коментарі (0)


Нещодавно команда Цвітоського НВО взяли участь у Дні спільний дій в інтересах дітей, що відбувся у Кривині. У районному заході були задіяні команди Кривинського, Крупецького, Жуківського, Полянського НВК та вихованці районного будинку творчості. На заході були обговорені питання прав дитини. Після виступів для кожної команди були вручені подяки та невеличкі подарунки для шкіл. Завдяки такому заходу присутні дізналися багато цікавого про закони, права та обов’язки дитини, Конституцію, Конвенцію та Декларацію ООН про права дитини, мали змогу показати свої вміння.
Переглядів: 514 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-12-11 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz