П`ятниця, 2024-04-19, 6:52 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2013 » Листопад » 14
Нещодавно учні та вчителі Цвітоського навчально-виховного об’єднання проводжали на пенсію вчительку географії, Паламарчук Лідію Харитонівну.
Лідія Харитонівна старанно працювала багато років у нашій школі, дала вагомий досвід багатьом вчителям та учням, які за це їй дуже вдячні.
Усі школярі разом з адміністрацією підготували чудовий виступ. Була показана презентація про її життя. Кожен клас висловив подяку, а учні школи розповідали вірші, співали пісні, які самі писали. А Шурхно Яна (учениця 8 класу) прочитала власний вірш:
Ви нас любили й поважали
І з радістю Ви нас навчали.
І навіть деколи сварили,
Та все одно Ви нас любили.
А зараз нам доводиться прощатись,
Як жаль, що з Вами не будем ми навчатись.
Всього найкращого ми Вам бажаєм,
У рідній школі з радістю на Вас чекаєм.
Учителю, Ви наша дорога,
Найкраща, мила, люба.
Без Вас дорога наша не проста.
Радіємо, що маєм ми такого друга.
... Читати далі »
Переглядів: 528 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)

День працівників освіти був започаткований ще в СРСР у 1965 році. В сучасній Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 року № 513/94. Відзначається у першу неділю жовтня. Крім України, цього дня святкують вчителі у Білорусі, Казахстані, Киргизстані, Латвії, Молдові.
Гарно пройшлов це й день і в Цвітоському НВО . Вся шкільна родина зібралася в приміщенні, де для присутніх відбувся святковий концерт. За традицією його провели учні 11 класу. Свято подарувало усім багато приємних хвилин та позитивних вражень і запам'талося і учням, і вчителям.
Міністерство культури.
Переглядів: 496 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)

З 16.09. по 20.09. 2013р. в НВО відбувся Тиждень партизанської слави. Під час тижня проведено урочисту лінійку, уроки пам’яті «Вклонімося і мертвим, і живим», «Вони теж були дітьми», годин спілкування «Ми твої захисники, Україно!», «Партизанський рух і підпільна боротьба на Славутчині у роки Великої Вітчизняної війни»,
«Партизани другої світової», «Бійці невидимого фронту», «В легендах, піснях і сказаннях» , «Помста грізна, помста люта палила груди як пожар», бесіди з учнями початкової школи «Хто такі партизани?», виховні години із запрошенням ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Для учнів початкової ланки організовано конкурс малюнку «Біля вічного вогню» та експрес-виставку-ілюстрацію «Партизанськими стежками рідного краю».
В шкільній бібліотеці пройшла тематична книжкова вставка "Юні борці - партизани-гер ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)

Нещодавно в нашій школі відбулося свято квітів «Україні моїй милій». Усі класи показали та захистили свої композиції. Одні учні співали, інші розповідали вірші. А учні 8 класу (класний керівник Міхальська Олена Миколаївна) захистили свою композицію віршем, який написала Шурхно Яна: <br /> Україна – це мій край, <br /> Ці ліси, й зелений гай. <br /> І ці ріки ріки синьоокі, їхні береги високі. <br /> Ці джерел і поля, <br /> Все це є моя земля. <br /> Моя рідна і єдина, <br /> Це усе моя Вкраїна. <br /> Усі композиції були гарними по-своєму, але найкращими були композиції учнів 2-го класу (класовод Василькова Т.Б.), 3-го класу (класовод Рижук В.І.), 9-го класу (класний керівник Бойчун О.П.). <br /> Але конкурс є конкурс – переможець має бути один. Судді, яких обрали цього разу, вирішили, що найкраща ко ... Читати далі »
Переглядів: 587 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)


Щороку в перший тиждень вересня проводиться Олімпійський тиждень.
Проведено години спілкування, присвячені Дню фізичної культури та спорту “Здоровим будь!” (1-4 класи) та “Спорт-грація, сила, здоров’я” (5-11 класи).
Учні змагались в різних видах спорту. Прийняли активну участь учні у проведенні диспутів, вікторин.
Під час проведення тижня в НВО завітав заступник голови райдержадміністрації Колодніцький Василь Іванович. Він був на ранковій зарядці, спортивних змаганнях та на уроці в другому класі, де спостерігав, як працюють діти, як вони виконують фізкультхвилинку. Класовод другого класу Василькова Тамара Борисівна на своїх уроках використовує ІКТ і її діти виконують різні види роботи під відео супровід.
Олімпійський тиждень закінчився урочистою лінійкою.

Міністерство здоров'я та ... Читати далі »
Переглядів: 524 | Додав: Avramchyk | Дата: 2013-11-14 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz