Середа, 2024-05-08, 12:03 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2023 » Березень » 29 » Весна починається з Шевченка
1:13 PM
Весна починається з Шевченка

9 березня ми відзначаємо День народження видатного українського поета та художника, Тараса Григоровича Шевченка. Цей день має особливе значення для всіх українців, оскільки Кобзар є національним героєм та символом нашої культури.
Тарас Шевченко не тільки був талановитим поетом, а й видатним митцем, який своїми творами сприяв розвитку української мови та літератури. Його поезії про селянське життя, любов, природу та патріотизм вражали своєю глибиною та почуттям. З метою розширити знання в учнів про творчість і життєвий шлях видатного українського поета і художника Т.Г. Шевченка у Цвітоському ліцеї було проведено ряд заходів:
Лідери учнівського самоврядування влаштували фотобутафорію про видатного Кобзаря
" І мене у сім'ї великій, і сім'ї вольній, новій не забудьте пом'янути незлим, тихим словом". Такими рядками розпочався виховний захід для учнів 3 класу, класний керівник Тамара Борисівна Василькова. На заході діти виконували різноманітні вправи, зокрема були проведені "Хвилинки - цікавинки", "Хвилинки-павутинки", відновлювали прислів'я, відгадували загадки, складали асоціативний кущ.
Годину спілкування під назвою "Наш Кобзар" підготувала Тамара Миколаївна Кусок, класний 11 класу. Ліцеїсти поринули у творчість видатного поета, декламували вірші, виконували різноманітні творчі вправи.
У шкільній медіатеці організовано книжкову виставку "Твори Тараса - України гордість і окраса", бібліотекар Людмила Петрівна Тоніцька.
Цей день є нагадуванням про важливість підтримки та розвитку української культури та мистецтва, а також про значення нашої історії та національної свідомості. Нехай творчість Тараса Шевченка завжди буде для нас натхненням та прикладом національної гордості та самопізнання.
Зичимо всім нам пам'ятати та цінувати дорогу спадщину Кобзаря та підтримувати культурні традиції нашої держави. Слава Україні!
Вчімося, щоб ніколи більше не допускати помилок, які призводять до знищення нашої нації, любімо Україну, як Він любив...
Слава Ураїні!
Слава ЗСУ!

Переглядів: 59 | Додав: Avramchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz