П`ятниця, 2024-04-19, 6:17 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2015 » Листопад » 12 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
4:34 PM
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

       

       З 19.10 по 23.10.2015 року в НВО було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

      Метою цього Тижня було проведення цілеспрямованої профілактичної роботи з учнями та батьками щодо профілактики травматизму під час навчальних занять та позакласних заходів, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил безпеки в надзвичайних ситуаціях, що виникають  під час  навчально-виховного процесу; підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпеки життєдіяльності учнів; формування інформаційної та здоров'язберігаючої компетентності. Вихователями ДНЗ, класними керівниками та педагогами-предметниками були проведені були проведені такі заходи: «Лялька захворіла»,  « Подорож до країни Здоров’я » ( середня група), «Секрети для дитини про лікарські рослини», « Мандрівка до країни Вітамінії» (старша група), інформаційна сценка “Азбука здоров'я” (1 клас, класний керівник Рижук В.І.), година спілкування “Життя дається тільки раз” (2 клас, класний керівник Пухова О.М.), абетка безпеки “Розповідь феї хімії” (3 клас, класний керівник Дядюк А.І.),  виховний захід з безпеки життєдіяльності (4 клас, класний керівник Василькова Т.Б.), заочна інформаційна подорож “Безпека походів. Правила поведінки юних мандрівників” (5 клас класний керівник Ясінська Л.О.), година спілкування “Правила поведінки на воді. Способи рятування потерпілих на воді” (8 клас, класний керівник Сива А.І.), комбінований урок “Основні причини та заходи запобігання травматизму у школі” (10 клас, класний керівник Міхальська О.М.).

З  учнями 5-10-х класів проведено тренінг “Техніка безпеки на уроках фізкультури” (вчитель фізкультури Гнатюк Л.Б.).

Вчителем основ здоров’я проведено міні-лекторії: «Переохолодження організму», «Обережно, радіація!», «Змії», «Небезпечні забави», «Увага:сказ!», «Грип!!!», «Обережно, буревій!», конференцію для учнів 9-10 класів на тему «Сучасні проблеми безпеки життєдіяльності. Побутова хімія».

В конкурсі стіннівок  «Правила безпеки» перемогу отримали учні 8 та 9 класів.

Учням та вихованцями НВО Переглянуто та обговорено відеоматеріали про надзвичайні ситуації та правила поведінки при них.

На годинах спілкування опрацьовані пам'ятки: “Правила безпеки під час екскурсії”, “Правила безпеки у майстерні”, “Правила безпеки в кабінеті інформатики”, “Правила безпеки у спортивному залі та на спортивних майданчиках”, “Правила безпеки під час позакласних заходів”,  “Правила безпеки в кабінеті фізики”, “Правила безпеки в кабінеті хімії” (класні керівники, вихователі ДНЗ);

У  бібліотеці навчального закладу розміщена виставка документів і матеріалів щодо проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності (бібліотекар Литвин В.Л.).

У  НВО поновлено куточки безпеки життєдіяльності.

Переглядів: 535 | Додав: Avramchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz