Четвер, 2024-04-25, 8:06 PM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2015 » Січень » 22 » Новорічне свято в НВО
8:22 AM
Новорічне свято в НВО

Відбулося новорічне свято в навчально-виховному об'єднанні. Цікаві новорічні програми показали вихованці ДНЗ. Вони розповідали вірші, співали, танцювали разом з Дідом Морозом та Снігуронькою.
Учні 1 та 3 класу поринули у світ зимової казки. 2 та 3 класи зібрали молодь на вечорниці, де дівчата захоплено гадали, програли з хлопцями сценку "Ішло дівча лучками...", колядували та щедрували, хлопці посівали та просили у Бога добра та миру. Прикрасили свято два чудові танці та яскраві українські костюми.
П'ятикласники вітали батьків, вчителів з наступаючим Новим роком піснями, віршами, гуморесками.
Учні 6 класу побували у гостях на Новорічному TV каналі. Разом з ведучими програми Гнатюком Максимом та Шевчук Іванною дізналися про останні передноворічні новини. На TV каналі зустрілися з казковими героями: Бабою Ягою, Чортом, Дідом Морозом та Снігуронькою.
Цікави та захоплюючим, з сучасними героями, пройшло свято у 7 класі. Ведучі урочисто привітали присутніх з наступаючим Новим Роком, Матрьона та Цвіточок з гумором намагалися потрапити на "Фабрику зірок - 4". Журі - Кіркоров, Пугачова та Міладзе прискіпливо відбирали учасників. Семикласники веселили всіх присутніх і зарадили добрим настроєм на весь рік.
Зустрілися з зіркою естради Сердючкою та не менш популярною артисткою Циганкою Азою учні 8 класу. Вони вітали усіх зі святом , ворожили та розважали глядачів. Також у них в гостях побували казкові герої: Снігурка, Дід Мороз, Розбійники.
Учні 9 класу показали виставу, в якій головними героями були відомі казкові персонажі: Попелюшка, Колобок, Червона Шапочка, що потрапили у сучасний світ.
Найстарші учні НВО відзначили святкове дійство постановкою « За мотивами» Фараонів».Артистично грали Валя Сухенко та Юля Лахоткіна, Саша Федорчук та Саша
Ковальчук. Оголошував конкурсну програму Саша Паламарчук.Всіх присутніх заворожила сценка про Стецька, яку талановито зіграли Саша Федорчук та Даша Кузніцова.
Учні та вихованці НВО бажали всім присутнім миру та злагоди.

Переглядів: 563 | Додав: Avramchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz