Середа, 2024-05-01, 0:11 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Головна » 2023 » Листопад » 30 » День Гідності та Свободи
3:10 PM
День Гідності та Свободи

Цьогоріч символом опору російській окупації стала Жовта стрічка. На знак підтримки тих територій, які ще чекають свого звільнення лідери учнівського самоврядування провели флешмоб  "Жовта Стрічка". У такий спосіб ми хочемо подякувати всім, хто на захоплених росією територіях чинить відчайдушний опір і показує, що це наша земля, це Україна!

 День Гідності та Свободи нагадує українцям про переломні сторінки в нашій історії. Впродовж віків український народ виборює свою волю, принципи та традиції. Сьогодні ми пишемо нову сторінку української історії – вільного народу, який є господарем на свої землі, адже вся Україна стала полем битви за людську гідність, свободу і незалежність. З метою виховання гідного громадянина України в ліцеї проведено ряд заходів:

У 3 класі пройшов урок гідності. Під час уроку сформували уявлення у молодших школярів про такі цінності для людини ,як "гідність", "честь" та "свобода".  Розвивали бажання бути людиною честі; виховували любов до Батьківщини. Учні проасоціювали слово "гідність", як відвага, честь, сміливість, патріотизм. Зіграли в гру "Так чи ні " на тему "Ми-українці" з кубиками Lego. Відновлювали деформовані прислів'я про гідність.

Формування ключових компетентностей, зокрема соціальної та громадянської компетентності в другому класі відбувся перегляд відео "Люди, що творять історію України". Також діти пов'язали жовту стрічку, як символ гідності.

У 4 класі провели годину спілкування" Вільні творять майбутнє". Під час бесіди дітям прищеплювали повагу до минулого Батьківщини, розвивали мислення, виховували національну свідомість та почуття гідності бути громадянином України.

Бесіда "Україна - країна нескорених" провели для учнів 10 класу.

"Вони загинули за волю України ", провели бесіду для учнів 9 класу, присвячену пам"яті вбитих російськими окупантами юних партизанів Тиграна Оганесяна та Микити Ханганова.

З Днем Гідності та Свободи!

Слава Україні!

Переглядів: 49 | Додав: Avramchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz