Вівторок, 2024-05-07, 1:38 AM
Вітаю Вас Гость | RSS

Цвітоський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Головна » Архів матеріалів

З  ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
До свята жіночої краси в школі пройшов святковий концерт.
Ведучими свята були учні 10 класу Кучмар Богдан та Турінський Олександр.
Під час заходу було все: хлопці нашого НВО співали, танцювали, декламували вірші та показували сценки. Вся жіноча половина нашої школи були задоволені!
Зі святом, наші любі!

Переглядів: 383 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-03-13 | Коментарі (0)

У нашого народу є багато радісних свят, які відповідають його душі,традиціям. Але одна дата, яке ввійшла у наше життя, - це свято рідної мови. Яка ж вона мелодійна, чу ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-23 | Коментарі (0)

День пам`яті Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Сьогодні в навчальному закладі відбулись тематичні заходи про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року.
Під час проведення загальношкільної години-реквієму «Герої не вмирають, тільки йдуть…». учні провели короткий екскурс в історію Революції Гідності, згадали героїв Небесної Сотні, та ті страшні події, що відбулись на Майдані. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв..
У всіх класах пройшла година спілкування на тему: «На варті наших душ – Небесна Сотня». Години спілкування відбулися за індивідуальними планами, розробленими класними керівниками, із застосуванням різноманітних форм та методів роботи.
Продемонстровано фото- та відеохроніку героїчних подій Ма ... Читати далі »
Переглядів: 384 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-23 | Коментарі (0)

Найстрашніше і найбезглуздіше у світі – це війна. Не злічити страшного невимовного горя у тих сім`ях, до яких прилетіла чорна звістка про загибель сина, брата, коханого, чоловіка. 15 лютого річниця, коли закінчилась для народів колишнього СРСР десятирічна кривавиця трагічної війни в Афганістані. До Дня воїна - інтернаціоналіста 15.02.2017 р. у НВО був проведений загальношкільний урок мужності: «Ціна чужої війни». Діти прослухали вірші про події в Афганістані, записи пісень та вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання. До уваги учнів вчитель історії Бойчун О.П. представила презентацію «Афганська війна». В навчально-виховному об’єднанні, на знак пам'яті про трагічні сторінки історії, пройшла низка заходів - це і виховні години, і перегляд фільмів, і бесіди про наслідки військових подій.
Багато хто не повернувся з чужини живим і сьогодні вся українська земля згадує найкращих своїх синів і доньок. Пам'ять! Гірка пам'ять війни! Вона ніколи не згасне. Вона ятрить мозок, збуджує уяву. ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-21 | Коментарі (0)

День святого Валентина відзначається в усьому світі 14 лютого. Цього року, як і завжди,учні нашого НВО разом з педагогом-організатором Сивою А.І. підготували незабутнє свято, романтичний дух якого заполонив серця учасників і налаштував їх на позитивні емоції.
Переглядів: 360 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-21 | Коментарі (0)

До Міжнародного Дня Безпечного Інтернету для учнів НВО проведено тематичні виховні години «Безпека дітей в мережі Інтернет» та «Онлайн ігри: захоплення чи залежність», під час яких вихованці дізналися про небезпеку, яка чатує на них у всесвітній павутині. Учні основної та старшої школи зацікавилися проектом від Google - "Про Інтернет", всім бажаючим запропоновано "протестувати" гру "Подорож на Астеріск".http://www.prointernet.in.ua (Проект “Про інтернет”)
Учні 5-6 класів переглянули відеоролик "Небезпека при роботі в Інтернеті" та оцінили свої знання під час гри "Хмаринка Знань".
Для учнів 2-4 класів організовано перегляд мультиплікаційних роликів про правила Інтернет безпеки. З учнями 9 класів проведено, виготовлено інформаційні стіннівки («Міжнародний день безпечного Інтернету», «Ми за безпечний Інтернет»,«Інтернет очима дітей»). Учні 9-11 класів проявили свої знання та творчі здібності під час створення презентацій («Реальні небезпеки віртуального світу».
Переглядів: 372 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-21 | Коментарі (0)

Однією з найстрашніших сторінок історії ХХ століття була Друга світова війна (1939 – 1945рр.). Вона торкнулася і нашого села. Саме під час цієї війни розпочалась довга і кривава боротьба за визволення нашого рідного краю. Тяжкий шлях визволення Цвітохи тривав з 1942 до 1944рр. Попри гіркоту поразок, бійці вирвали перемогу у ворога, звільнивши наше село. Минуло 73 роки з Дня визволення Цвітохи від німецько – фашистських загарбників. Саме цим подіям і присвячена відкрита виховна година, яку підготували і провели учні 10 класу (Класний керівник Костюк Т.Б.). Найактивнішими були: Турінський О., Демчук О., Кучмар Б., Березовська Я., Ковальчук М., Ліщук Д.,Тимчук О., Кучерявенко А., Степанюк В.

 

День визволення Цвітохи –

Це мужності й ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-02 | Коментарі (0)

В приміщенні НВО 27 січня 2017р. відбулася виставка декоративно – ужиткового мистецтва.
Метою її була популяризація дитячої творчості та розкриття творчого потенціалу вихованців ДНЗ та школярів. Роботи були представлені в різноманітних техніках: живопис, графіка, декупаж, паперопластика, вироби з пластиліну, соленого тіста, бісеру, з рослинних матеріалів, квілінг, розпис по склу, батік, ткацтво, художня вишивка, аплікація, м’яка іграшка та інші.
Найкращими визнали роботи учнів 3 та 9 класів.
Переглядів: 363 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-02 | Коментарі (0)

Тобі, Україно, мій мужній народе,
Складаю я пісню святої свободи.
Усі мої сили і душу широку
Й життя я віддам до останнього кроку,
Аби ти щаслива була, Україно,
Моя Батьківщино!

22 січня цього року Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР.
День 22 січня 1919 року увійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією, відбулась подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку УНР і ЗУНР.
День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.
З метою формування національної свідомості, виховання почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України учні нашого НВО провели свято у клубі с. Кам'янка.
Захід розпочав сільський голова Гизимчук Микола Васильович , який відзначив що, як і 98 років т ... Читати далі »
Переглядів: 439 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-02 | Коментарі (0)

29 - 30 грудня у НВО пройшли новорічні свята для вихованців ДНЗ та учнів 1 - 11 класів
Чудовий новорічний зал, красуня-ялинка, запальна музика та гарний передноворічний настрій створили святкову атмосферу. В ці дні у всіх дітей, вчителів та батьків був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.
У ДНЗ пройшло новорічне свято під назвою " Рік Новий на підході ....". Вихованці садочка одягнувши новорічні костюми, гарно читали віршики та водили хороводи.
Учні початкових класів завітали у "Новорічну казку" Казкові герої, загадкові пригоди, цікаві костюми – все змішалося в новорічних танцях. Дід Мороз і Снігуронька вітали всіх присутніх, роздавали подарунки, проводили різноманітні конкурси.
Для учнів 5 - 8 класів було організовано свято " Якось раз під Новий рік...." Школярі підготували казкові, костюмовані постановки, де під музичний супровід відбувались казкові дійства.
Учням 9-11 класів був проведений " Новорічний КВК", під ... Читати далі »
Переглядів: 377 | Додав: Avramchyk | Дата: 2017-02-02 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 78 79 »

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz